Over mij

My photo
Amsterdam, NORD-HOLLAND, Netherlands
NORD-HOLLAND AMSTERDAM MOB:0644-957812 TEL:020-3319249 KvK:51737728 E-mail:dinuncl@yahoo.com ..........Elektra, Stuccen, Badkamer & toilet, Schilderwerk,binnen&buiten Vloer coating, Beton reparatie, Sloopwerk, Vloertegels, Wandtegels, Parket/lamelparket, Plafond, Metselen & voegen, Isoleren, Water,cv&gas, Behangen, Stucco lustro, Klussen algemeen,

Blog Archive

Wednesday 18 July 2012

BEHANG

Bladmotief
De oranje kleur van de bladeren straalt warmte uit en is erg mooi in combinatie met houten meubels en accessoires. Denk hierbij aan een steigerhouten kast of mooie vaas in bruintint. Het behang past eigenlijk in alle ruimtes in huis. Wil je liever een rustigere uitstraling op de muur? Kies dan voor het behang met witte of grijze bladeren. Het bladmotief is ook verkrijgbaar in de kleur blauw. Prachtig om de rest van je interieur aan te vullen met blauwe accenten!
 Als je gaat werken met sjablonen, moet je er even rekening mee houden dat de verf daar 'onderdoor' kan lekken > de letters worden daardoor minder scherp. Dat risico is groter met reliĆ«f behang omdat dat wat bobbelig is en je het sjabloon er niet zo strak tegenaan kan duwen. Wat je sowieso moet doen is niet 100% op het sjabloon vertrouwen (en lekker de verf op de vrije stukken er tegenaan kliederen), maar bij de randen toch zorgvulig, met een niet al te grote kwast, erop doen. Ik hoop dat je een beetje snapt wat ik bedoel, is moeilijk uit te leggen.
Met afplakband alvast de 'regel' bepalen vind ik een hele goeie. Waar je ook nog rekening mee moet houden is dat sommige letters meer ruimte 'vragen' dan andere: bijvoorbeeld M is groter dan I. Neem je toch gelijke ruimte ervoor, dan geeft dat misschien niet zo'n mooi effect. Je zou eventueel je ontwerp/concept eerst op een andere muur uit kunnen proberen of op iets anders, om te kijken of het mooi wordt.

No comments: